Qui som

Benvinguts a la pagina web del Centre Excursionista Castellterçol, una entitat formada per joves esportistes que els hi agrada disfrutar de la natura i de les activitats a l’aire lliure.

El Centre Excursionista Castellterçol va començar ara farà 14 anys, organitzant la seva primera activitat, el Raid Fred. Un grup d’amics que volia promoure l’esport en els voltants de Castellterçol (un poble envoltat per un terreny excel·lent per la pràctica de qualsevol esport a l’aire lliure), va decidir organitzar una cursa on es realitzaven a peu i en bici un seguit de proves de diversa índole.

Després de dos anys organitzant el Raid Fred, amb un èxit total, al 2003 es crea el Centre Excursionista Castellterçol com a entitat oficial. I aquí es on la il·lusió i l’esforç de tots els que avui en dia formen el CEC fa possible s’organitzin diverses activitats com ara la Passejada nocturna, la cursa de muntanya, la Sant Silvestre, xerrades, entre d’altres activitats.

Alhora també col·laborem amb altres associacions com és la Cavalcada de Reis, el Raid Verd de Sant Quirze Safaja, Pedals de la Marató a Sant Quirze Safaja (per la Marató de TV3).

Al 2011 vam aconseguir que aquell petit grup d’amics disposi ja de 100 socis oficials inscrits al Centre i d’entre ells uns 20 federats.

Amb aquesta web i amb les vostres opinions i col·laboració esperem que podem continuar realitzant activitats per a tots aquells amants de la natura i els esports d’aventura.

La Junta del Centre Excursionista de Castellterçol està formada per:

PRESIDENTA: Eulàlia Garriga
VICEPRESIDENT: Toni Massot
SECRETARI: Xavi Franch
TRESORERA: Anna Guixà
VOCAL: Xavi Soler

 

 

3 thoughts on “Qui som

  1. Hola gent!
    Només us volia felicitar per l’organització. Una cursa té èxit per la participació però també per l’organització i el bon funcionament. Em va fer molta gràcia i al mateix temps vaig trobar molt útil que pintéssiu els possibles obstacles de color rosa fluorescent per no caure. Genial!
    De debò, va ser fantàstic, i la ruta també!! (si no fos que no la vaig poder gaudir tota perquè anava esbufegant!!)
    Seguiu així!!
    Rat Sotorra

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s