Participa a la IV Pedals de la Marató de Sant Quirze Safaja

Pedals de la Marató de Sant Quirze SafajaAmb l’objectiu d’unir la vostra col·laboració solidària amb la pràctica del vostre esport favorit, ara fa 4 anys que des de Sant Quirze vàrem tirar endavant la iniciativa d’organitzar una pedalada solidària. D’aquesta manera, podíem oferir a tot aficionat a la BTT una forma fàcil d’unir l’aportació econòmica que cadascú ja feia de forma independent, amb la pràctica del BTT i el contacte amb la natura.

Aquella iniciativa que va començar amb un dia de neu del desembre del 2008 i en la qual vam comptar amb els quatre incondicionals de sempre i poc més, s’ha anat consolidant amb un augment important de la participació i una bona acollida de la gent. Així doncs, ens tornem a presentar a vosaltres per oferir-vos la possibilitat de participar a l’edició d’enguany.

Amb la finalitat d’ajudar en la investigació sobre la regeneració i trasplantament d’òrgans i teixits tot anant amb bicicleta, hem dissenyat dos recorreguts; un de llarg i tècnic, nodrit de senders i trialeres, exigent però molt divertit, per tots aquells que vulguin apretar-se i fer córrer l’adrenalina; I un de curt, en aquest cas més assequible, pels que busquin un matí d’esport tranquil. En aquesta edició, a diferència dels altres, els dos recorreguts es van trobant en diferents punts, de manera que si algun participant escull la ruta llarga i en algun punt es troba cansat pot continuar per la ruta curta i viceversa.

Us esperem a tots doncs, en la nova edició de la Pedals de la Marató de Sant Quirze Safaja, per compartir un matí d’esport solidari!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s